GerardBol.nlGerard BolNL

Welkom in de sprekerswereld van Gerard Bol

Iets meer dan dertig jaar ben ik werkzaam geweest op verschillende basisscholen in Zoetermeer, Den Haag, Katwijk, Rijnsburg / Valkenburg en Bloemendaal waarvan meer dan vijfentwintig jaar als directeur. Het plezier in het intensief samenwerken met mensen is daarbij altijd de leidraad geweest.

In al die onderwijsjaren maakte ik veel gebruik van mijn vaardigheden bij het presenteren, leiden van vergaderingen, discussies en bijeenkomsten van teams, werkgroepen en studiedagen. De stem was daarbij naast eerst het schoolkrijtje en later de digitale snelweg en verdere automatisering hét instrument wat ik bij me droeg. Die stem paste ik ook toe bij de meest uiteenlopende presentaties, vieringen en toespraken buiten het onderwijs zo ook in de lokale politiek. 

Na al die jaren heb ik besloten om per 1 januari 2012 het basisonderwijs toch de rug toe te keren, hoe mooi dat werk ook is en zal blijven. Mijn passie voor het spreken in het openbaar geef ik nu vorm met diverse werkzaamheden in mijn bedrijf ‘SpraakMaker’: trouwambtenaar, uitvaartleider / funeral speaker, stemacteur, gastspreker, dagvoorzitter, presentator en hulp – Sinterklaas.   

Als u het anders wilt dan bij anderen, met een inspirerende boodschap en persoonlijke touch met een eigen geluid, ben ik uw man. De sleutelwoorden bij mijn spreken in het openbaar zijn: maatwerk, uniek, interactief, humor en alles met een stem die iedereen boeit en bindt. Daarbij is mijn lijfspreuk het citaat van J.F. Kennedy: ‘Lachen is de kortste afstand tussen mensen’.

Gerard Bol… spraakmakend.

Geen nieuws in deze lijst:

Archief

Lees alle BLOGS hier terug.

 » Startpagina