GerardBol.nlGerard BolNL

Presenteren is ook een ‘tak van sport’

Door een jarenlange ervaring met presenteren in de meest uiteenlopende zin van het woord kan ik in de voorbereidende fase de organisatie ook van dienst zijn met allerlei adviezen en ideeën. Meedenken om de kwaliteit van het gebodene te verhogen, staat bij mij hoog in het vaandel. Presenteren van de meest uiteenlopende activiteiten was ook als basisschooldirecteur voortdurend een deel van mijn werkzaamheden. Zo heb ik naast het onderwijs ook veel ervaring opgedaan bij het presenteren van diverse concerten, een korenfestival, een boekenpresentatie, activiteiten bij de ontvangst van de Goedheiligman en bij de organisatie rondom diverse openingen van activiteiten.

‘Je leest de mensen voor je in de zaal’, met deze variatie op de uitspraak van de beroemde Nederlandse schaatscoach Henk Gemser die zijn schaatspupillen op het hart drukte om ‘het ijs goed te lezen’, geef ik het beste mijn unieke presentatiestijl weer. Een groot improvisatievermogen, flexibiliteit, tekst met een knipoog, maatwerk en grote betrokkenheid zijn de stevige bouwstenen voor deze presentatiestijl. Met elk verhaal bind ik de mensen en zo ben ik voor alle evenementen inzetbaar. Dat is ook wat de aanwezigen aan mij teruggeven na een presentatie.

In januari 2012 heb ik ook als radiopresentator mijn debuut gemaakt bij een marathonuitzending voor de stichting ‘Kids say no’ op de lokale radio- en televisieomroep RTV Katwijk. Dat krijgt nu een vervolg met een eigen wekelijks radioprogramma vanaf zondag 23 september 2012 van 20.00 – 21.00 uur. Cabaretstukken en een wekelijkse gast staan in dat radio – uurtje centraal. Niet voor niets krijgt dit programma de naam ‘Met de mondhoeken omhoog’ mee. Bij grotere evenementen in de gemeente Katwijk zal ik ook als presentator bij RTV Katwijk actief zijn.

Met mijn presentatie wordt uw evenement zeker een geslaagde activiteit. Voor de exacte kosten kunt u vanwege het maatwerk in alle situaties maar het beste contact met mij opnemen.

Gerard Bol als presentator… Gewoon Bijzonder!

Gerard Bol als presentator

Gerard Bol als presentator