GerardBol.nlGerard BolNL

Hoort wie klopt daar kinderen!

Met de komst half november van de Goedheiligman vanuit zijn woonplaats Madrid naar jaarlijks een uitverkoren Nederlandse plaats waar de Pakjesboot aanmeert, treden er weer drukke weken voor hem aan. Dat piekmoment in het jaar betekent voor de mijterman een lange periode van werken om lichaam en geest goed in conditie te houden. Want met het stijgen der jaren en de hooggespannen verwachtingen in de Nederlandse gezinnen is het ook bijna topsport om aan alle vragen te kunnen voldoen.

Daarom ben ik jaren geleden al gevraagd om als hulp – Sinterklaas op te treden. Mijn improvisatievermogen, postuur en lengte van 1.98 meter en jarenlange onderwijservaringen met kinderen in de basisschoolleeftijd zorgden ervoor dat vanaf het eerste moment er een unieke hulp – Sinterklaas stond. Vergezeld door wisselende Zwarte Pieten werd ik gevraagd om langs te gaan bij de jeugd van een voetbalvereniging, scoutinggroepen, bedrijven, particulieren, kinderdagverblijven en diverse winkelcentra.

Voor dit laatste werd ik benaderd door ondernemer Henk Wiggers van Wiggers Winkelcentra Promotions uit Rijnsburg. Vergezeld van meestal een muzikale Pietenband bracht ik een bezoek aan winkelcentra in Katwijk, Leiden, Zoetermeer en Gouda. In alle gevallen lieten we tevreden kinderen, winkelend publiek en winkeliers achter ons als we Amerigo aanspoorden tot een draf naar de volgende bestemming.   

Wilt u ook in het grote rode boek komen?

Ik ben een hulp – Sinterklaas die door zijn improvisatievermogen perfect kan inspelen op jong en ouder. Mijn aanwezigheid maakt het bezoek tot meer dan een kinderfeest. Heeft u belangstelling in mijn mijterwerkzaamheden, dan is het zaak om tijdig te informeren naar mijn beschikbaarheid. Als uw gewenste dag en tijd open is in de kalender, dan kunnen we verder in gesprek over wat u wenst. Ook hier is het weer maatwerk, waar ik met mijn jarenlange ervaring als hulp – Sinterklaas u ook verder kan adviseren over de invulling van de gewenste sinterklaasactiviteit.  

Die activiteit kunt u  zo groot en ook zo intiem maken als u wilt waarbij we dan met elkaar kunnen kijken en bepalen wat mogelijk is. Ik heb ervaring van de huiskamer met een aanwezige familie tot een intocht in een zeer druk bezocht winkelcentrum dus … neem maar tijdig contact op als u interesse heeft of gewoon voor meer informatie. En of hij komt die Sint, dat is aan u. 

Gerard Bol als hulp – Sinterklaas… statiger en creatiever kunt u het niet krijgen!

Gerard Bol als sinterklaas

Gerard Bol als sinterklaas