GerardBol.nlGerard BolNL

Mag ik van jou van de trouwambtenaren…?

Soms lijkt het vinden van jullie trouwambtenaar net kwartetten met een spel met veel meer dan 52 kaarten. Je bent heel lang aan het spelen en wanneer is het spel uit en heb je het kwartet trouwambtenaren waar je de laatste keuze uit moet maken als aanstaand bruidspaar?

Er zijn veel trouwambtenaren en met de opkomst van de social media de laatste jaren en de beschikbaarheid van internet ligt de wereld van de trouwambtenaren voor jullie open.  Het is ook net als op internet een vakantiehuis reserveren in die ene week waar je soms bijna zo lang over kan doen als dat je uiteindelijk met elkaar op vakantie bent.

En ik… ik ga het jullie nog moeilijker maken doordat ik sinds januari 2012 niet alleen als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente Katwijk beschikbaar ben, maar ook omdat ik er voor jullie ben als zelfstandig trouwambtenaar in binnen- en buitenland.

Ik heb voor dit schitterende vak gekozen door mijn passie voor het spreken in het openbaar. Maar ook de vele positieve reacties bij al mijn toespraken in de meest uiteenlopende situaties hebben ervoor gezorgd dat ik nu helemaal voor jullie beschikbaar kan zijn.

Gerard Bol als trouwambtenaar… gewoon bijzonder!

Gerard Bol als trouwambtenaar

Gerard Bol als trouwambtenaar