GerardBol.nlGerard BolNL

Een blommig en aantrekkelijk aanbod als jullie mij kiezen als jullie trouwambtenaar

Hebben jullie besloten om van mijn diensten als zelfstandig trouwambtenaar gebruik te maken dan heb ik voor jullie een zeer interessant aanbod. Jullie ontvangen dan van mij een ‘Tegoedbon ter waarde van 50 euro’. Dat is de korting welke jullie van ‘SpraakMaker’ krijgen op een trouwarrangement waar jullie mogelijk nog naar op zoek zijn. Deze tegoedbon kunnen jullie alleen maar besteden bij het bedrijf N.v.B. Creations uit Rijnsburg.

Een uitgebreid overzicht van hun mogelijkheden, en die zijn er legio, om bloemen bij het huwelijk een feestelijke en prominente plek in te laten nemen, kunt u bekijken op hun website www.nvbcreations.nl. Daar vindt u ook alle contactgegevens van dit bedrijf.

Het bedrijf ‘Noort van Buuren Creations’ heeft een jarenlange ervaring in het maken van de meest uiteenlopende bloemarrangementen. Vroeger als bloemenkweker werkzaam en nu woonachtig in Rijnsburg, het bloemenveilingdorp van de Randstad, slagen Cees en Annie Noort er voortdurend in om tegen zeer aantrekkelijke prijzen de wensen op bloemgebied te concretiseren en klanten te verrassen.

Op hun website ziet u diverse creatieve mogelijkheden waarbij zelfs de hobby’s van het aanstaande bruidspaar in het bloemarrangement zichtbaar kunnen worden gemaakt.

Om dit creatieve maatwerk, maar ook om hun inzet, ben ik deze samenwerking aangegaan. Een samenwerking welke voor jullie voordelen oplevert, maar ook veel zoekwerk voor jullie naar ‘de juiste bloemenboer’ kan voorkomen.

Jullie krijgen dan van mij de tegoedbon welke jullie bij aankoop van een trouwarrangement bij N.v.B. Creations kunnen inleveren. Dit bedrag van 50 euro wordt dan in mindering gebracht op jullie rekening van dit bedrijf. Bij een rekening van minder dan 50 euro wordt het verschil niet contant uitbetaald. N.v.B. Creations… van harte aanbevolen.

Kunnen jullie drie redenen bedenken waarom jullie deze aantrekkelijke kortingsactie zullen laten liggen? Ik niet, of jullie moeten creatieve en uniek vorm gegeven bloemstukken en / of corsages niet waarderen.