GerardBol.nlGerard BolNL

‘Ik wou dat ik weer kon trouwen, maar dan met jou als ambtenaar’

Mijn passie voor dit vak komt ook voort uit het feit dat ik me echt niks meer kan herinneren van wat er is gezegd bij de huwelijkssluiting van mijn vrouw en mij in 1982. Dat zou toch niet mogen bij zo’n bijzondere dag? En mogelijk hebben jullie net als ik ook weleens met kromme tenen in een trouwzaal gezeten en gedacht: ‘Wat een kansen laat die trouwambtenaar liggen!’. Dus twee redenen voor mij om jullie wel hét moment van jullie leven te geven.

Want jullie staan op dat moment in het gemeentehuis of andere gemeentelijke locatie of op een door jullie zelf gekozen plek met een ceremonieel huwelijk centraal. Met mijn wijze van spreken vol humor, interactief om iedereen erbij te betrekken, beeldend taalgebruik, betrokken, serieus en oog voor ouder en jong ben ik daarin zeker anders dan andere trouwambtenaren.    

Kan ik de rode loper voor jullie uitrollen?

Met jullie inbreng bij het intakegesprek wordt de huwelijkssluiting een bijzonder en persoonlijk moment dat helemaal bij jullie zal passen. Maar kijk eerst maar eens verder op deze site om mij als zelfstandig trouwambtenaar beter te leren kennen. Onder de pagina met ‘Info / contact’ kan je referenties van onder andere een aantal bruidsparen lezen.

Ik zou het een eer vinden om een bijdrage te mogen leveren aan jullie trouwdag. Want trouwen met elkaar is één van de meest bijzondere momenten in je leven. Jullie hoeven maar twee keer ‘ja’ te zeggen… tegen elkaar en tegen mij.