GerardBol.nlGerard BolNL

Wat gaat het nu allemaal kosten?

Natuurlijk zijn de kosten heel belangrijk, maar zoals elk mens uniek is, jullie huwelijksceremonie ook uniek zal worden, zo is de prijs voor de invulling van de huwelijksplechtigheid ook maatwerk.

Deze prijs wordt namelijk mede bepaald door waar jullie mij voor vragen, maar ook wat betreft de gewenste locatie. Is het in een andere provincie dan Zuid – Holland of in het buitenland? Dan komen er natuurlijk ook reiskosten om de hoek kijken. Maar er kunnen natuurlijk ook nog specifieke wensen van jullie kant zijn.

Na een eerste telefoon- of kennismakingsgesprek kan ik voor jullie een offerte opstellen. Als de klik er is tussen ons en de offerte wordt akkoord bevonden dan kunnen we definitief met elkaar in zee gaan. Een afspraak voor het intakegesprek is dan de eerste concrete stap.

En bij elk huwelijk dat ik sluit zal ik het bruidspaar verrassen met een persoonlijke attentie als herinnering aan deze dag welke voor eeuwig op jullie netvlies zal blijven staan.

Hoe kunnen jullie mij bereiken?

Op de pagina ‘Info / contact’ vinden jullie al mijn contactgegevens. Schroom niet om me te bellen als jullie een vraag hebben of gewoon wat meer willen weten. Ik zou het erg leuk en dankbaar vinden om mee te helpen om de dag van jullie leven voor elkaar en al jullie gasten tot een onvergetelijke te maken. 

Waar jullie levenswegen samen komen en met een onvoorwaardelijk ‘ja – woord’ dit door jullie wordt bekrachtigd, daar wil ik graag aan het startpunt van jullie gezamenlijke levensweg staan. Ik ben er klaar voor met al mijn vaardigheden, enthousiasme … en jullie?