GerardBol.nlGerard BolNL

Een blommig en aantrekkelijk aanbod als u mij kiest als funeral speaker

Heeft u besloten om van mijn diensten als uitvaartleider en funeral speaker gebruik te maken dan heb ik voor u een zeer interessant aanbod. U ontvangt dan van mij een ‘Tegoedbon ter waarde van 50 euro’. Dat is de korting welke u van ‘SpraakMaker’ krijgt op een rouwarrangement waar u mogelijk naar op zoek bent.

Deze tegoedbon kunt u alleen maar besteden bij het bedrijf N.v.B. Creations uit Rijnsburg.

Op deze website kunt u een folder met diverse voorbeelden van hun bloemenarrangementen downloaden. Een uitgebreider overzicht van hun mogelijkheden, en die zijn legio, om bloemen bij het afscheid een waardige en prominente plek in te laten nemen kunt u bekijken op hun website www.nvbcreations.nl Daar vindt u ook alle contactgegevens.

Het bedrijf ‘Noort van Buuren Creations’ heeft een jarenlange ervaring in het maken van de meest uiteenlopende bloemarrangementen. Vroeger als bloemenkweker werkzaam en nu woonachtig in Rijnsburg, het bloemenveilingdorp van de Randstad, slagen Cees en Annie Noort er voortdurend in om tegen zeer aantrekkelijke prijzen wensen op bloemgebied te concretiseren en klanten te verrassen.

In hun folder en website ziet u diverse creatieve mogelijkheden waarbij zelfs de hobby van de overledene in het bloemarrangement zichtbaar kan worden gemaakt.

Om dit creatieve maatwerk, maar ook om hun inzet, ben ik deze samenwerking aangegaan. Een samenwerking welke voor u voordelen oplevert, maar ook veel zoekwerk voor u naar ‘de juiste bloemenboer’ kan voorkomen.

U krijgt van mij de tegoedbon welke u bij aankoop van een rouwarrangement bij N.v.B. Creations kunt inleveren. Dit bedrag van 50 euro wordt dan in mindering gebracht op uw rekening van dit bedrijf. Bij een rekening van minder dan 50 euro wordt het verschil niet contant uitbetaald. N.v.B. Creations… van harte aanbevolen.

Kunt u drie redenen bedenken waarom u deze aantrekkelijke kortingsactie zult laten liggen? Ik niet, of de overledene moet helemaal niets met bloemen hebben gehad in zijn / haar leven.