Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/gerardbol/domains/gerardbol.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Dagvoorzitter - Gerard Bol
Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/gerardbol/domains/gerardbol.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Dagvoorzitter

‘Van harte welkom, ik ben vandaag uw gastheer!…’

Dagvoorzitter-4.jpg

‘Van harte welkom, ik ben vandaag uw gastheer!…’

Met deze woorden of die van gelijke strekking heet ik u welkom als dagvoorzitter op uw congres of als gespreksleider bij het forum wat is georganiseerd. Die dag zal ik als gastheer optreden om iedereen een ‘thuisgevoel’ te geven, maar ook om uw bedrijf of organisatie in stijl te vertegenwoordigen.

Met mijn stijl van presenteren staat er voor de aanwezigen een betrokken en bovenal humoristische omlijsting van uw congresdag te wachten. Het wordt zeker geen dag of forum waar de gasten achterover kunnen leunen om alles zachtjes aan te consumeren. Met mijn stijl en de interactie welke ik voortdurend zoek en heb met de aanwezigen zal men op het puntje van de stoel blijven zitten. Dat zal tot het laatste slotapplaus zo blijven.

Wetenschappers hebben bewezen dat mensen nemen meer informatie opnemen als ze plezier hebben. Ze gaan dan met een open blik de discussie in en ze onthouden meer door de interactie met de dagvoorzitter en met elkaar. Een boeiende en goede dagvoorzitter kan veel betekenen voor uw dag en dat ligt dan zeker niet aan het feit of het een B.N. – er is.

De kunst van het luisteren

De kunst van het luisteren moet op zo’n dag door de dagvoorzitter met een hoofdletter ‘L’ zijn geschreven om alle aanwezigen goed uit de verf te laten komen. Zo kan ik na een centrale opening ook bij diverse dagonderdelen sfeer proeven om elementen in de afsluiting met de zaalgasten te delen. Dan zijn er geen obligate vragen als: ‘Wat ging er door je heen?’ maar wordt er kritisch met een knipoog teruggeblikt op wat de dag geboden heeft. Maar we kijken ook naar het effect voor als we de dag erna de deur van het bedrijf open maken.

een man die boeit en bindt!

Als we na een goed gesprek allebei denken dat ik geschikt ben voor uw bijeenkomst volgen één of meer intakes bij u op locatie. Dan worden inhouden en praktische zaken verder geboetseerd tot vastere vormen. Het is natuurlijk ook mogelijk om mij in te zetten bij een programmaonderdeel als gespreksleider.

Heeft u interesse, laat het maar weten via de beschikbare contactgegevens. Doordat elke opdrachtgever andere eisen en verwachtingen heeft, kan er in het eerste overleg ook meer bekend worden over de exacte kosten. Ervaringen van eerdere opdrachtgevers en aanwezige bezoekers / gasten hebben in hun reviews gereageerd op d wijze hoe ik het dagvoorzitterschap heb ingevuld.

Gerard Bol als dagvoorzitter… een man die boeit en bindt!

Dagvoorzitter-1.jpg