[vc_row el_class=”subject-row”][vc_column css=”.vc_custom_1506614845264{border-bottom-width: 80px !important;padding-top: 80px !important;}”][container][theme_title txt_alignment=”text-center” style=”color-dark” heading=”EINDREDACTEUR”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”725″ img_size=”full”][vc_single_image image=”1013″ img_size=”full”][vc_single_image image=”891″ img_size=”full”][vc_single_image image=”1015″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]Wil jij ook gewoon mooie (boek)teksten zonder fouten?

Mijn voorliefde voor de geschreven taal komt niet alleen naar voren bij het schrijven van creatieve teksten zo ook het bedenken van speeches op maat, maar zeer zeker ook bij het redigeren van aangeleverde bestaande teksten. Dat kan dus louter qua spelling en de schrijfstijl zijn, maar er wordt ook wel eens gevraagd om gezond kritisch mee te kijken naar het op pimpen van een bepaald tekstblok of het aanbrengen van pakkender titels en / of tussenkopjes. Wat jij ook nodig hebt op dit terrein, ik kan het je bieden zeker met ook bijna 32 jaar taal- en schrijfervaring in het basisonderwijs veelal als schooldirecteur.

Leuk om te vermelden is mijn brede inbreng bij het tot stand komen van o.a. deze vier uitgegeven boeken, dus meer dan louter de spellingscontrole, te beginnen met ‘Missie Geslaagd’ van Harry Fennes uitgegeven in november 2011. Een boek over de lokale Katwijkse geschiedenis over ‘Het Heerenschool’ en haar opvolgers zo ook de avonturen van de ‘bomenpater’ in de tweede wereldoorlog. Van dezelfde auteur heb ik ook aan de wieg gestaan bij ‘Van stof ontdaan’ van november 2012 waar diverse elementen uit de geschiedenis van katholiek Katwijk werden belicht. Ik heb ook meegeschreven aan ‘Twee palen brood en één kruik koffie’ van de auteur Willem van Duijn over het vroegere tuindersleven op de Zanderij. Daar was ik ook de eindredacteur van. Dat laatste gold ook bij het eerste boek van Marike Bol, ‘Oh My Pie! Van glutenvrije last naar glutenvrij feestje!’ dat februari 2017 verscheen en waar de tweede druk ook al bijna van is uitverkocht. Naast het creatief spelen met taal is het nauwgezet werken met o.a. de spellingsregels mijn handelsmerk. Dat opdrachtgevers dat ook vinden, blijkt uit de reviews die er op deze website hieronder terug te lezen zijn.

Wil jij een goed eindproduct neerleggen qua taalgebruik in jouw teksten, je weet me te vinden (en dat schrijven we toch echt met één ‘d’.).[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/container][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”subject-row”][vc_column][container class=”Eindredacteur”][theme_title txt_alignment=”text-center” heading=”ERVARINGEN”][portfolio columns=”col-md-4″ space=”yes” hide_filters=”hide” portfolio_categories=”eindredacteur” number_of_posts=”100″][/container][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1506675002282{background-image: url(https://www.gerardbol.nl/wp-content/uploads/2017/09/testimonials-bg-1.jpg?id=57) !important;}” el_class=”subject-row”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1506669924972{padding-top: 80px !important;padding-right: 15px !important;padding-bottom: 80px !important;padding-left: 20% !important;background-color: #333333 !important;}”][theme_title txt_alignment=”text-left” style=”color-white” heading=”REVIEWS”][testimonials style=”color-white” grp_slug=”eindredacteur” number=”100″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]