[vc_row el_class=”subject-row”][vc_column css=”.vc_custom_1506614845264{border-bottom-width: 80px !important;padding-top: 80px !important;}”][container][theme_title txt_alignment=”text-center” style=”color-dark” heading=”GASTSPREKER”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”702″ img_size=”full”][vc_single_image image=”889″ img_size=”full”][vc_single_image image=”1002″ img_size=”large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is…?

Kent u ze ook, al die zogenaamde en soms ook echte deskundigen op de Nederlandse televisie? Bij de meest uiteenlopende onderwerpen komt er een deskundige in de studio om luisteraars en / of kijkers in Nederland te laten delen met wat hij / zij als deskundige weet. Soms zie je items passeren dat je denkt: ‘Hoe is het mogelijk dat daar een deskundige zich mee bezig houdt?’ Het beeld is dan ook helemaal compleet als de achternaam van de betrokkene ook nog past bij het onderwerp. Hoe kan je het bedenken?

Maar dat is dan ook de reden dat mijn fakespeech op maat gemaakt landt bij de aanwezigen van een congres die bij de opening of na de pauze als eerste spreker mij als deskundige zien en horen acteren. Daarbij zal langzamerhand door het gebruik van de humor, ingebouwde interactieve elementen met de aanwezigen in de zaal en de gehele presentatie het besef komen dat bijvoorbeeld mijn geschreven boek fake is en ik geen promovendus of deskundige ben.

Maar door het voorgesprek met de organisatoren van het congres spat de echtheid er bij aanvang van deze fakespeech vanaf. In de voorbespreking komende de volgende punten aan de orde:

– Welke doelen streeft u na?

– Welke onderwerpen wilt u graag aan bod zien komen in de fakespeech?

– Hoe is de samenstelling van het publiek (leeftijd, opleidingsniveau, beroepsgroep)?

– Hoe is de cultuur en de achtergrond in uw bedrijf of instelling?

– Wat zijn mogelijke hete hangijzers of valkuilen?

Verder worden de technische details van de voorstelling vastgesteld zoals de locatie, wel of geen podium, opstelling van het publiek, geluid en licht enz. Met elkaar zorgen we voor de invulling van de randvoorwaarden en ik zorg voor een ontwapenend en spetterend moment op het congres, de bijeenkomst van uw bedrijf of organisatie.

Natuurlijk kunnen beroemde sporters en bekende Nederlanders hun verhaal vertellen om de medewerkers van uw bedrijf of organisatie te prikkelen en te motiveren. Ik heb geen sportrecords gebroken, sta niet met liedjes in hitlijsten, kom niet in Nederlandse speelfilms voor, maar ik kan wel wat voor u betekenen.

Als gastspreker kunt u mij ook inhuren waar er pakkend gesproken moet worden over onderwerpen met raakvlakken aan de volgende thema’s: onderwijs en kinderopvang, godsdienst, politiek, motivatie, veranderingen, geschiedenis en sport. Met een ‘knipoog’ wordt het onderwerp benaderd en ook hier kunt u de gewenste bouwstenen voor het verhaal in het voorgesprek aanreiken. Hoe waren de ervaringen van eerdere opdrachtgevers? Je kan het teruglezen in de reviews.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/container][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”subject-row”][vc_column][container class=”Gastspreker”][theme_title txt_alignment=”text-center” heading=”ERVARINGEN”][portfolio columns=”col-md-4″ space=”yes” hide_filters=”show” portfolio_categories=”gastspreker” number_of_posts=”100″][/container][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1506675002282{background-image: url(https://www.gerardbol.nl/wp-content/uploads/2017/09/testimonials-bg-1.jpg?id=57) !important;}” el_class=”subject-row”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1506669924972{padding-top: 80px !important;padding-right: 15px !important;padding-bottom: 80px !important;padding-left: 20% !important;background-color: #333333 !important;}”][theme_title txt_alignment=”text-left” style=”color-white” heading=”REVIEWS”][testimonials style=”color-white” grp_slug=”gastspreker” number=”100″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]