Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/gerardbol/domains/gerardbol.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Conferentie Zorg & Welzijn gemeente Rijswijk... politiek, woordenspel en zorg kwamen samen - Gerard Bol
Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/gerardbol/domains/gerardbol.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Conferentie Zorg & Welzijn gemeente Rijswijk… politiek, woordenspel en zorg kwamen samen

Na eerder voor de gemeente Teylingen met veel waarderende woorden na afloop en op de dag zelf dagvoorzitter te zijn geweest op een dag met tientallen zorgorganisaties in congrescentrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout, was dit niet onbekend gebleven bij de gemeente Rijswijk. Op het R.O.S. mocht ik een conferentie ‘Zorg & Welzijn’  voorzitten met vertegenwoordigers van diverse zorginstellingen en vele ‘losse belangstellenden’.

Mijn politieke ervaring als Katwijks gemeenteraadslid vanaf 2002, waaronder ook vele jaren als voorzitter van vele raadscommissies zo ook als plaatsvervangend voorzitter van de burgemeester in de raad, kwam hier prima van pas. Ook omdat ik als raadslid vooral te maken had met onderwerpen in de hoek van zorg en welzijn.

Na een centrale opening kon ik veel informatie ophalen bij de diverse workshops en brainstormsessies die her en der in het schoolgebouw werden georganiseerd. Gaaf om te beleven dat er een creatieve en productieve sfeer hing waar ik ook een aardig steentje aan kon bijdragen.

Natuurlijk was er ook een centrale afsluiting met de ‘klassiekers’ om te werken naar bepaalde conclusies maar niet nadat ik door bepaalde conclusies scherp neer te zetten de discussie er goed in kreeg. En de betrokkenheid was zo groot dat ook na afloop onder het genot van er vrolijk verder werd gediscussieerd. Fluitende kon ik om 22.30 weer in mijn auto stappen en gelukkig hadden we de foto’s nog.

Mijn Rol

Dagvoorzitter

Jaar

Oktober 2015

Klant