Een stem die boeit en bindt bij herdenkingsbijeenkomsten voor het Haagse C.U.V.O.

In juli 2015 mocht ik in het knusse Haagse theater  ‘Korzo’ voor de grote Haagse uitvaartorganisatie C.U.V.O. weer spreken bij een herdenkingsbijeenkomst. Zo gaaf om te mogen doen aan de hand van een thema. Een zaal van grotendeels onbekenden voor elkaar die allen dat laatste jaar een verlies hebben geleden. En dat is wat ze delen met elkaar.

Maar ook de liefde voor de muziek werd gedeeld, muziek gespeeld door Victor Snuverink en zijn collega-muzikanten en zangeres die iedereen raakte met haar vertolkingen van diverse liederen. Met ook een schitterende power pointpresentatie werd elke overleden dierbare bij het oplezen door mij van een tekst in beeld gebracht.

In november 2013 was mijn eerste herdenkingsdienst voor C.U.V.O. in de Haagse Duinzichtkerk waar toen een koor zong, maar het aansteken van kaarsjes, oplezen van namen en spreken over een thema waren toen al de klassieke bouwstenen. De zeer behulpzame koster van deze kerk legde alles met twee camera’s à la Martijn Lindenberg vast om later op terug te kunnen kijken. Verrassend om te zien dat de kerk ook hiervoor kon worden gebruikt, er werden zelfs voorstellingen en musicals opgevoerd. Zo kan het dus ook!

 

Mijn Rol

Uitvaartspreker

Jaar

November 2013

Klant