Oranje was de kleur bij mijn presentaties in Rijnsburg

Mijn passie voor het spelen met het gesproken woord komt zeker tot uiting als ik als vrijwilliger bij RTV Katwijk-radio, waar ik elke zondagavond ook een cabaretprogramma ‘Met de mondhoeken omhoog’ presenteer, de microfoon mag pakken om live verslag te doen van o.a. de Oranje-festiviteiten in Rijnsburg in de eerste week van augustus. Ik co√∂rdineer voor RTV Katwijk-radio ook de inzet van vrijwilligers, maar helaas is de spoeling vaak dun want… het komt er vaak allemaal bij en het valt midden in de zomervakantie. Heerlijk spelen met taal, improviseren en schilderijtjes van woorden maken voor de vele luisteraars. Wat heb ik zo horen en zien passeren bij de Oranje-feestweek in Rijnsburg?:


Meezingen in de derde helft bij een shantykoor bij de Oranje-boom. In 2019 weer?

Een diepte interview met de lichtste deelnemer van het cola-schuiven (de voorloper van bierpul=schuiven voor de senioren).

Met meer water aan de kant dan in De Vliet de prijsuitreiking verzorgen van de winnaars van het boegsprietlopen in 2018. Gaaf om hier verslag van te mogen doen wat dan ook vele bezoekers ‘lokt’.

Het betere suppen tegen de stroom in (met keerpunt) wat nu al drie jaar een grot succes is met zeer veel deelnemers mag ik elke keer twee uur lang van stimulerend commentaar voorzien.

Een mooie vrijwilligersactiviteit waar ik weer ‘meters kan maken’ die ook voor meer ervaring zorgen. En gaaf om na afloop reacties van mensen te horen die thuis hebben geluisterd.

Mijn Rol

Presentator RTV Katwijk

Jaar

2016 t/m 2018

Klant