Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/gerardbol/domains/gerardbol.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Van een Katwijkse trouwzaal overschakelen naar 'Down under' - Gerard Bol
Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/gerardbol/domains/gerardbol.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Van een Katwijkse trouwzaal overschakelen naar ‘Down under’

André Hoek en Janneke van Beelen kenden elkaar al ongeveer zestien jaar toen ik ze op donderdag 8 november 2018 in het Katwijkse gemeentehuis trouwde. De eerste blikken kruisten elkaar bij hun gedeelde werkzaamheden in de snackfabriek in Katwijk. Het leek net op dat schitterende lied ‘De hampolka’ van Harrie Jekkers of ‘De meisjes van de suikerwerkfabriek’ van Drs. P, maar dit was werkelijkheid en liefde op het eerste gezicht. Zo waren ze nu al tien jaar samen.

Na een heerlijk relaxed gesprek bij hun thuis, met een prachtige hond die zich rustiger hield dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden, kon ik hun ceremonie uitwerken. Mooi om te zien hoe dicht ze alles bij zichzelf hielden. Het moest gewoon geregeld worden met de komst van de nieuwe wereldburger! Geen trouwkaart, een relaxte blikkend en stralend genieten van wat er komen zou.

Wat gaaf om in de ceremonie een getuige te zien die een verbinding heeft, middels zijn telefoon, met een gemeenschappelijke goede vriend in Australië. Die moest ik dus direct met bruidegom André maar eens gaan begroeten, toewuiven en – spreken. En daar hadden we Robert ten Brink helemaal niet voor nodig. Heerlijk om zo te kunnen improviseren en kunnen inspelen op wat er spontaan in zo’n ceremonie zich voordoet.

Het tien jaar samen zijn van André en Janneke werd zo in een heerlijke huwelijksceremonie bezegeld met het huwelijk. En dat er in november, buiten het trouwseizoen van mei t/m september waar velen altijd over spreken, ook prachtige zonnestralen kunnen zijn gecombineerd met een strakblauw luchtje, dat werd deze donderdagmiddag 8 november 2018 wel duidelijk. De cabriolet was hier een stille getuige van. In vele opzichten een dag om niet te vergeten als trouwambtenaar.

Mijn Rol

Trouwambtenaar / Ceremoniespreker

Jaar

8 november 2018

Klant