Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/gerardbol/domains/gerardbol.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Presentator - Gerard Bol
Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/gerardbol/domains/gerardbol.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Presentator

Presenteren is ook een ‘tak van sport’

Presentator-18.jpg

Presenteren is ook een ‘tak van sport’

Door een jarenlange ervaring met presenteren in de meest uiteenlopende zin van het woord kan ik in de voorbereidende fase de organisatie ook van dienst zijn met allerlei adviezen en ideeën. Meedenken om de kwaliteit van het gebodene te verhogen, staat bij mij hoog in het vaandel. Presenteren van de meest uiteenlopende activiteiten was ook als basisschooldirecteur voortdurend een deel van mijn werkzaamheden. Zo heb ik naast het onderwijs ook veel ervaring opgedaan bij het presenteren van diverse concerten, korenfestivals, boekenpresentaties, activiteiten bij de ontvangst van de Goedheiligman (en ook zelf in die hoedanigheid acterende) en bij de organisatie rondom diverse openingen van activiteiten, evenementen en sportwedstrijden.

‘Je leest de mensen voor je in de zaal’, met deze variatie op de uitspraak van de beroemde Nederlandse schaatscoach Henk Gemser die zijn schaatspupillen op het hart drukte om ‘het ijs goed te lezen’, geef ik het beste mijn unieke presentatiestijl weer. Een groot improvisatievermogen, flexibiliteit, tekst met een knipoog, maatwerk en grote betrokkenheid zijn de stevige bouwstenen voor deze presentatiestijl. Met elk verhaal bind ik de mensen en zo ben ik voor alle evenementen inzetbaar. Dat is ook wat de aanwezigen aan mij teruggeven na een presentatie.

Radiopresentator

In januari 2012 heb ik ook als radiopresentator mijn debuut gemaakt bij een marathonuitzending voor de stichting ‘Kids say no’ op de lokale radio- en televisieomroep RTV Katwijk. Dat heeft een vervolg gekregen met een eigen wekelijks radioprogramma vanaf zondag 23 september 2012 van 20.00 – 21.00 uur. Cabaretstukken en een wekelijkse gast staan in dat radio – uurtje centraal. Niet voor niets krijgt dit programma de naam ‘Met de mondhoeken omhoog’ mee. Bij grotere evenementen in de gemeente Katwijk zal ik ook als presentator bij RTV Katwijk-radio actief zijn. Daarnaast val ik geregeld in als presentator bij het zaterdagse actualiteitenprogramma RTV Magazine bij deze lokale omroep. Zo verzorg ik ook interviews voor de veel bekeken voetbalwebsite Leiden Amateur Voetbal. Presenteren zit me echt in het bloed.

Gewoon bijzonder

Met mijn presentatie wordt uw evenement zeker een geslaagde activiteit. Voor de exacte kosten kunt u vanwege het maatwerk in alle situaties maar het beste contact met mij opnemen. De reviews geven een prachtig beeld van de vele manieren waarop ik als presentator tot volle tevredenheid ben ingezet, spelend met taal en altijd met een knipoog.

Gerard Bol als presentator… ‘Gewoon Bijzonder!’

Presentator-60.jpg